Utbildning och utbyggning

En vecka efter sportlovet kan man konstatera att största delen av vår arbetstid på Just nu-redaktionen går till att utbilda de andra redaktionerna och göra tester med de nya webbsidorna. Sara Langh och Micke Hindsberg är vid skrivande stund på Åbolands redaktion, igår hade vi Sporten hos Just nu-desken, idag ska vi träffa Eva Pursiainen och Eva-Maria Koskinen från Radar och imorgon på lördagen ska jag och Mimma Olsoni-Broman till Ekenäs för att med Västnylands redaktion. Nästa vecka blir det utbildning för alla nyhetsredaktörerna här i Böle.
Själva verktyget fungerar numera stabilt och bra. Du som arbetar på Yle: gå in på synd-stable.yle.fi och se själv – men kom ihåg att vad ni ser där är enbart olika test- och utbildningsprojekt. För er andra användare gäller det ännu att vänta en stund innan ni kan börja leka med en BETA.

Kan också konstatera att skägget har blivit modell risig. Borde väl skaffa en skäggborste? Eller borde man göra en Google-sökning med ”grooming, dogs”?